YES, YES, YES!! - Reisverslag uit Groningen, Nederland van Annelieke Beukenkamp - WaarBenJij.nu YES, YES, YES!! - Reisverslag uit Groningen, Nederland van Annelieke Beukenkamp - WaarBenJij.nu

YES, YES, YES!!

Door: Annelieke

Blijf op de hoogte en volg Annelieke

22 Januari 2005 | Nederland, Groningen

Ik quote de KLM site:

"Op de vluchten van en naar de verenigde staten en CANADA mogen alle passagiers twee bagagestukken meenemen zonder extra kosten. De twee stukken mogen elk maximaal 158 cm meten (lengte + breedte + hoogte). Het maximaal toegestane gewicht is 32 kg per bagagestuk. (!!!)"

BRING IT ON!!!

• 22 Januari 2005 - 11:11

Jan En Willemien:

hallo annelieke
    wat ga je precies doen in het koude canada?? afstuderen neem ik aan.
    heel veel succes en geniet ervan

• 22 Januari 2005 - 11:50

Coen:

Nou afstuderen gaat het denk ik niet worden. Vooral veel genieten.

• 22 Januari 2005 - 14:14

Een Zielig Vriendje:

En aan mij denken natuurlijk! (toch!?)

• 22 Januari 2005 - 22:51

Stout:

En aan haar Stoute vriendinnetjes natuurlijk!!!

• 24 Januari 2005 - 14:48

Goof En Hannie:

Lieve annelieke,

We wensen je een hele goede reis!! We hopen dat je een hele leuke tijd zal hebben!!
    Liefs Goof en Hannie

ps. we zullen met plezier je verhalen lezen

• 26 Januari 2005 - 12:36

José:

Ik ga lekker een berichtje plaatsen!!! (ook al ben je nog niet weg...)

• 26 Januari 2005 - 13:37

Claire:

Hey meissie, heel veel plezier daar in Canada maar dat zal je wel lukken!!! De meiden van stout zullen je ontzettend gaan missen. Een goede reis alvast, en ik ben benieuwd naar je verhalen!! x Claire

• 26 Januari 2005 - 14:46

Jojanneke:

He hallo,

Super man dat je naar Canada gaat!! Heel veel plezier daar!! af en toe een beetje studeren en dan komt het helemaal goed, haha.
    Geniet ervan en ik zal je verhalen volgen...

Liefs Jojanneke

• 27 Januari 2005 - 08:37

Goof En Hannie:

lieve annelieke,
    nu we dit berichtje schrijven,hang je waarschijnlijk al tussen de wolken richting canada.we wensen je een hele fijne tijd,we zullen je met plezier volgen. liefs goof en hannie.

• 27 Januari 2005 - 12:31

Pim:

Eindelijk op weg, veel plezier en niet te veel aan de studie denken, dat kan altijd nog.

• 28 Januari 2005 - 14:05

Annelieke:

Kan iemand vertellen wat het verschil is tussen een vertrek tijd en een aankomst tijd?

• 28 Januari 2005 - 17:14

Jan Beukenkamp:

je vraagt wat vertrektijd is en aankomsttijd.
    vertrektijd is het moment dat je in het vliegtuig of iets anders stapt. en aankomsttijd is als je er weer uit stapt.